Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaNevjerovatan koncert u Trebinju: Dugmići oduševili publiku

Nevjerovatan koncert u Trebinju: Dugmići oduševili publiku

U Trebinju je održan spektakularan koncert koji je okupio brojne ljubitelje muzike. Goran Bregović, Mladen Vojčić Tifa, Alen Islamović, Zoran Redžić, Ogi Radivojević i Djidji Jankelić skladno su zabavljali publiku dva sata. Tokom nastupa, publika je horski pjevala evergreene poput “Padaju zvijezde” i “Ružica si bila”.

Prvi dio koncerta

Koncert je započeo Mladen Vojčić Toga sjajnim izvođenjem svojih poznatih hitova. U drugom dijelu, Alen Islamović na scenu donosi energiju uz pjesmu “Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo”. Ova pjesma, sa posljednjeg albuma Bijelog dugmeta, simbolizira rasap i benda i države.

Dugmići vraćeni na bis

Dva puta tokom koncerta, razdraganom auditorijumu je upriličen bis. Alen Islamović, unatoč nedavnoj operaciji mišića, oduševio je publiku moćnim vokalom koji ih je doveo do euforije. Njegova interpretacija ostavila je snažan utisak na sve prisutne.

Impozantna produkcija

Nivo produkcije koncerta oduševio je posjetitelje. Pirotehnički efekti i oprema bili su na svjetskom nivou. Organizator Euphoria marketing doveo je više od 10 kamiona opreme i 150 stručnjaka kako bi svaki detalj bio besprijekoran.

Tim maratonaca

Više desetina stručnjaka radilo je danonoćno na ovoj produkciji, od tehničara do organizatora, kako bi publici pružili jedinstveno iskustvo. Ovaj koncert sigurno će ostati u sjećanju Trebinjaca.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -