Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaJelena Bilbija-Minović: Kćerka Nede Ukraden koja bira privatnost

Jelena Bilbija-Minović: Kćerka Nede Ukraden koja bira privatnost

Jelena Bilbija-Minović, kćerka poznate pjevačice Nede Ukraden, rijetko se pojavljuje u javnosti. Kao jedina kćerka, Jelena je odlučila da ne slijedi mamine staze i ne postane javna ličnost. Umjesto toga, okrenula se porodičnom životu.

Profesionalni uspjeh u marketingu i uljepšavanju

Jelena je uspješna direktorica marketinga, a takođe i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu. Ova poslovna žena pažnju javnosti privlači tek povremeno.

Porodični život i vrednosti

Kao razvedena majka troje djece, Jelena s mužem Pecom ima bliznakinje Aleksandru i Nedu, kao i sina Dušana. Neda Ukraden je jednom prilikom izjavila: “Moja želja, kao svake normalne žene, je da vidim srećno dijete”.

Srodstvo i sreća u svakodnevnom životu

Jelena često ističe bliskost sa svojom porodicom. “Imamo veliki stan, pa se jedni druge često dozivamo telefonima”, rekla je. Uz to, opisuje svoju majku Nedu kao energičnu ženu, koja na pozornici ima snagu zmaja, dok kod kuće igra ulogu nježne bake.

Slobodno vrijeme ispunjeno putovanjima

Na Jeleninom Instagram profilu često se mogu vidjeti slike sa putovanja. Čini se da se s porodicom najradije opušta izvan zemlje. Ovaj izbor dodatno oslikava njenu posvećenost privatnosti i zadovoljstvu porodičnim vezama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -