Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiFemke Bol oduševila n roze medalju, ali njen glas postao viralni hit

Femke Bol oduševila n roze medalju, ali njen glas postao viralni hit

Holandska atletičarka Femke Bol izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijadi. Njeno sjajno istrčavanje tokom trke privuklo je pažnju gledatelja, ali i korisnika društvenih mreža koji su otkrili čudnovat glas ove mlade sportistice.

Viralni snimak uzburkao strasti

Nekoliko minuta nakon povijesne pobjede, na mrežama se proširio snimak njenog intervjua iz marta. Opis snimka isticao je koliko niko nije spreman čuti njen glas: “Obećavam, koliko god mislite da jeste, niste spremni na njen glas”. Iako je snimak ubrzo uklonjen, reakcije su bile nevjerovatne.

Uporedbe s Mickeyem Mouseom

Mnogi korisnici društvenih mreža uporedili su njen glas sa poznatim likom iz crtića. “Odbijam vjerovati da je ovo glas Femke Bol”, jedan je od komentara. “Ako zatvorite oči, možete se uvjeriti da je to Mickey Mouse”, dodao je jedan od obožavatelja. Snimak je mnoge nasmijao, ali je i skrenuo pažnju sa njenog nevjerovatnog sportskog uspjeha.

Ako je znanje sustiglo uspjeh

Iako je glas postao viralni hit, mnogi su prilikom komentarisanja i dalje isticali njenu izvanrednu karijeru i dostignuća. Femke Bol potvrdila je svoj status jedne od najtalentiranijih atletičarki današnjice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -