Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetHarisova Odbacila Trampove Pozive za Debatu na "Foks Njuzu"

Harisova Odbacila Trampove Pozive za Debatu na “Foks Njuzu”

Američki potpredsjednik Kamala Haris odbacila je poziv bivšeg predsjednika Donalda Trampa za učešće u televizijskoj debati na “Foks njuzu”. Haris insistira da se Tramp drži ranije dogovorenog nastupa na “Ej-Bi-Si njuzu”.

Trampov Prijedlog za Debatu

Tramp je jučer na svojoj platformi “Socijalna istina” prihvatio prijedlog “Foks” televizije za debatu sa Harisovom. Ova debata trebala bi se održati 4. septembra u Pensilvaniji. Iz izbornog štaba Harisove poručili su da se Tramp “uplašio” i pokušava izbjeći dogovorenu debatu.

Reakcija Izbornog Štaba Harisove

U saopćenju iz izbornog štaba Harisove naglašava se da Tramp mora prestati poigravati se i poštovati dogovor. “Harisova će biti tamo da se obrati publici u prajm-tajmu”, stoji u saopštenju.

Foks i Ej-Bi-Si: Različite Strane

“Foks njuz” se često doživljava kao naklonjeniji Trampu, dok “Ej-Bi-Si” pruža podršku Harisovoj. Tramp je trebao učestvovati u debati sa Džozefom Bajdenom na kanalu “Ej-Bi-Si” 10. septembra, ali je Bajden suspendovao svoju kampanju.

Debata između Trampa i Bajdena održana je u junu u Atlanti. Tokom te debate, Bajden je pokazao slabiji nastup koji je doveo do krize unutar Demokratske stranke.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -