Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSemir Džanković: Herojska borba za porodicu i život

Semir Džanković: Herojska borba za porodicu i život

Semir Džanković, poznat kao učesnik “Zvezda Granda”, otvoreno govori o teškim vremenima koja je preživio u svom životu. Naime, u dobi od 25 godina, suočio se sa pravom životnom agonijom.

Uloga stuba porodice

Tokom tog teškog perioda, Semirovi roditelji su se razboljeli. Istovremeno, supruga mu je bila trudna sa visokorizičnom trudnoćom. Semir je istakao da je morao da bude stub porodice. Cijeli teret se srušio na njegova pleća.

Neočekivane vijesti

Jedan od najtežih trenutaka bio je kada je čekao informaciju o očevoj operaciji. U tom trenutku, dobio je vijest da supruga nije dobro. Ovaj trenutak ga je potpuno slomio, ali se nije dao.

Bitka sa rakom

Semir je također govorio o očevoj borbi sa rakom. Nakon što je saznao za agresivni tumor, bio je odlučan da će se njegov otac oporaviti. Na sreću, liječnik je pomogao i otac je danas zdrav.

Finansijske poteškoće

Kada je sve izgledalo bezizlazno, Semir se suočio sa novčanim problemima. Iako je bio jedini izvor prihoda u porodici, radio je dva posla. Počeo je raditi u kafani, gdje je pjevao do jutra.

Nova prilika

Rad u kafani bio je njegov početak. Nakon toga, otvorio je i vlastite lokale, što mu je omogućilo da stane na noge. Njegova borba inspirira mnoge, a Semir danas zahvaljuje svim ljudima koji su mu pomogli.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -