Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeMartina Žeinski: Ostvarenje sna kroz Beauty salon Tina

Martina Žeinski: Ostvarenje sna kroz Beauty salon Tina

Martina Žeinski, vlasnica Beauty salona Tina, ostvarila je svoj san o uljepšavanju žena. Ova talentirana stručnjakinja izuzetno ceni profesionalnost i posvećenost.

Put do uspjeha

San o vlastitom salonu začela je u djetinjstvu, posmatrajući svoju majku frizerku. Nakon godina posvećenosti obitelji, ostvarila je svoj cilj otvaranjem salona nakon što su njena djeca krenula u školu.

Obim usluga u salonu

Beauty salon Tina nudi raznovrsne tretmane. Klijentice najviše vole dipping tehniku noktiju i Reviderm tretmane lica, posebno one za akne. Svaki tretman započinje analizom lica, što omogućava individualni pristup.

Dipping tehnika: Revolucija u njezi noktiju

Dipping tehnika omogućava prirodne i čvrste nokte, bez korištenja UV lampi. Ova metoda koristi prah od prešanog bilja, čime se postiže zdraviji izgled noktiju.

Uloga porodice i načini usklađivanja života

Martina ističe važnost obitelji u svom životu. Uskladila je privatni i poslovni život tako što ne radi vikendom, čime osigurava kvalitetno vrijeme za svoju djecu.

Filozofija rada

Njezina poslovna filozofija temelji se na ljubavi prema poslu, redoslijedu i disciplinu. Klijentice su joj na prvom mjestu, a svaki njihov osmijeh je najveća nagrada.

Martina Žeinski, uz podršku svoje porodice, nastavlja graditi svoj uspješan beauty biznis, ostavljajući trag u industriji ljepote.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -