Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSpektakularno Otvorenje Festivala u Goraždu: Džejla Ramović Zasjala Na Sceni

Spektakularno Otvorenje Festivala u Goraždu: Džejla Ramović Zasjala Na Sceni

Večeras je na platou gradske dvorane svečano otvoren festival, koji je privukao pažnju brojnih posjetitelja. Svečanost je započela ritualom dizanja festivalske zastave uz zvuke himne i spektakularni vatromet.

Prva Noć Festivala U Goraždu

Prva festivalska noć donijela je poseban ugođaj. Iako na pozornici nisu nastupali veliki muzički gosti, zabavu je priredila mlada Goraždanka, Džejla Ramović. Njen nastup oduševio je prisutne koji su se okupili da uživaju u njenim pjesmama.

Džejla Ramović: Ponos Goražda

Džejla je iskazala svoju zahvalnost organizatorima na pozivu za nastup u rodnom gradu. Naglasila je da je radosna zbog otvaranja festivala, a publika je prepoznala njen talent od malih nogu. “Kao dijete sa Drine, ponosna sam na svoj grad i sve talente koje ima,” izjavila je Džejla.

Bogat Program Festivala

Festival ove godine nudi širok spektar programa, što dodatno raduje lokalnu zajednicu. Džejla je izrazila duboko zadovoljstvo što je dio ovakvog događaja. “Goražde je bogato talentima, ne samo u muzici, već i u drugim oblastima,” dodala je ona.

Večerašnje otvorenje postavilo je temelje za uspješan festival, a Džejlin nastup sigurno će ostati u sjećanju prisutnih.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -