Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSaška Veselinov proslavila tri godine ljubavi sa Đorđem Đokovićem

Saška Veselinov proslavila tri godine ljubavi sa Đorđem Đokovićem

Saška Veselinov, poznata influenserka i supruga Đorđa Đokovića, obratila se svom mužu na društvenim mrežama. Ovaj dan je poseban za njih, jer obeležavaju tri godine veze. Saška redovno deli trenutke iz svog života, privlačeći pažnju svojim izgledom i ljubavlju prema porodici.

Romantična poruka povodom godišnjice

Da bi proslavila ovaj važan datum, Saška je uputila emotivnu poruku svom mužu. „Tri godine pored tebe, ljubavi moja. Pogledaj šta smo sve postigli“, napisala je Saška. Ona je naglasila kako su stvorili porodicu i dom iz ljubavi. Objava je izazvala oduševljenje pratilaca i prijatelja.

Život u Dubaiju i luksuzni trenuci

Saška i Đorđe Đoković žive u Dubaiju, gdje često dijele detalje o svom svakodnevnom životu. Njihova veze postaje sve jača, a par uživa u luksuzu. Nju često možemo vidjeti kako uživa u svakom trenutku s porodicom.

Brak i porodična sreća

Đokovići su u braku od 2022. godine. Njihovo venčanje je bilo tajno, a proslava je organizovana u Beogradu i Crnoj Gori. Mjesecima kasnije, dobili su sina Aleksandra, čime su obogatile svoje porodično veče.

Saška i Đorđe su pravi primjer kako se ljubav njeguje u savremenom svijetu. Njihova priča inspirira mnoge, a ljubav koju dijele i dalje blista.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -