Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaBebe Redža izazvala reakcije zbog objave o Albaniji i Balkanu

Bebe Redža izazvala reakcije zbog objave o Albaniji i Balkanu

Pjevačica Bebe Redža (Rexha), poznata po svom albanskom porijeklu, nedavno je izazvala buru na društvenim mrežama. Nakon posjete Sjevernoj Makedoniji, podijelila je fotografije na svom Instagram profilu.

Burne reakcije na društvenim mrežama

Njen opis objave izazvao je različite reakcije. “Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, sve je to za mene moja Albanija”, napisala je Bebe. Ovaj komentar ubrzo je izazvao lavinu negativnih komentara.

Pjevačica se ne obazire na kritike

Odgovarajući na uvrede, Bebe je poručila: “Ostanite ljuti”. Ubrzo se ponovo oglasila i dodatno objasnila svoje stavove o identitetu i porijeklu.

Ponosna na svoje porijeklo

Bebe Redža je istaknula: “Albanci su se suočili sa nametnutim državnim granicama, odvajajući ljude iste nacije i krvi. Kada pomislim na Albance, državna granica mi nije toliko važna.” Ova izjava izazvala je dodatnu pažnju javnosti.

Pjevačica je naglasila važnost zajedničkih elemenata među Albancima. “Moj lijepi jezik, tradicija, muzika i ples su ono što nas povezuje”, сказала она. “Duboko sam u ljubavi sa mojim korijenima i ponosna sam na svakog Albanca.”

Podrška od fanova

Bebe Redža je osvojila srca mnogih svojih fanova, kako u domovini, tako i širom svijeta. Njene poruke ljubavi i jedinstva i dalje odjekuju na društvenim mrežama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -