Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaLuka Bijelović Pljugica otkriva istinu o konfliktnom odnosu s Dragomirom Despićem Desingericom

Luka Bijelović Pljugica otkriva istinu o konfliktnom odnosu s Dragomirom Despićem Desingericom

Luka Bijelović Pljugica nedavno je bio gost u emisiji “Ispovest”, na Nova.rs, gdje je otvoreno govorio o svom odnosu sa bivšim poslovnim partnerom Dragomirom Despićem Desingericom. Ovaj razgovor otvorio je mnoge neizvjesnosti vezane za njihovu prošlost.

Od prijateljstva do nesuglasica

Pljugica je u emisiji otkrio da su on i Despić nekada bili najbolji prijatelji. Međutim, kada su ušli u svijet muzike, stvari su se promijenile. “Nisam htio da provodim vrijeme u tom studiju, gdje se radili narkotici”, rekao je Pljugica. Istaknuo je da mu nije bilo interesantno stajati u takvom okruženju.

Krajnje otvoreno o razdoru

U emisiji AmiG, Pljugica je govorio o svojoj percepciji raspada njihovog partnerstva. “Raspad je do njega,” naglasio je. Otkrio je i da mu je Despić priznao planove koji su vodili do njihovog prekida. “On je sebi izgradio karijeru, a ja nisam glup da ga uvedem u muziku”, dodao je Luka.

Manipulacija i prijetnje?

Na pitanje o prijetnjama, Pljugica je rekao: “To nije bila prijetnja, ali je bila. Samo sam mu rekao da se ne plaši, neću reći ništa.” On je istakao da su se mnogi trudili da ih pomire, ali su njihovi karakteri bili prepreka.

Ova izjava Lukine karijere otkriva složenost odnosa unutar muzičke industrije. Dok brojni obožavatelji očekuju nove projekte od Pljugice, javnost ostaje znatiželjna o budućim razvojem situacije s Despićem.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -