Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzElla Memišević sa kćerkicom: Sreća na prvom mjestu!

Ella Memišević sa kćerkicom: Sreća na prvom mjestu!

Fudbaler Ella Memišević podijelio je sretnu vijest sa svojim pratiteljima na Instagramu. Uz snimak svoje kćerkice, napisao je: “Dobrodošla, živote moj! Hvala najjačoj ženi na svijetu, volim vas, ljubavi.” Ovaj emotivan trenutak izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Vjenčanje u Živinicama

Memišević je 2021. godine oženio Sanidu. Proslava se održala u njegovom rodnom gradu Živinicama. Na vjenčanju su prisutne zabavljali popularni izvođači Adil Maksutović i Elma Hadžić. Ova sretna vijest dolazi mjesec dana nakon što su objavili da očekuju djevojčicu.

Fudbalska karijera Ella Memiševića

Ella Memišević započeo je svoju fudbalsku karijeru u Slavenu iz Živinica. Tokom karijere igrao je za više klubova, uključujući tuzlansku Slobodu, Teleoptik, Bežaniju, bijeljinski Radnik, Groningen, Hebei, Peking Guoan i Al-Nasr, čiji je trenutni član. Također, odigrao je tri utakmice za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Porodična sreća na prvom mjestu

U opisu snimka svoje kćerkice, Memišević je dodao: “Tako sićušna, tako mala, a ipak je svi toliko vole.” Ovim riječima jasno daje do znanja koliko je važna porodična sreća u njegovom životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -