Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaPlesna Magija se Vraća na Vilsonovo Šetalište: Denis Sulta i Bonjasky Učinili...

Plesna Magija se Vraća na Vilsonovo Šetalište: Denis Sulta i Bonjasky Učinili Noć Legendarnom

Prošle godine, događaj na Vilsonovom šetalištu bio je nezaboravan. Plesali smo duboko u noć, uživajući u magičnoj lokaciji. Ove godine, s nestrpljenjem se vraćamo sa željom za novim uspomenama.

Fantastičan Line-up

Osim predivne lokacije, ovogodišnji line-up obećava spektakl. Zvijezde svjetske i regionalne elektronske muzike zapalit će najposebniji dancefloor u gradu. Prvi put će u Sarajevo stići škotski DJ Denis Sulta, poznat po svojim dinamičnim setovima. Njegov jedinstveni zvuk spaja house, techno i disco, stvarajući hipnotizirajuće melodije.

Legendarni DJ-evi

U društvu Denisa, nastup će imati i Bonjasky. Očekujte set koji će vas natjerati da plešete cijelu noć. Uz njega, tu je i Ferial, rezident njemačkog kluba Friads Pier. Ona donosi eklektični set koji miješa razne žanrove, stvarajući savršenu atmosferu za ples.

Inovativna Muzika

Još jedan jedinstveni dodatak line-upu je projekat The Very Polish Cut Outs. Ovaj projekt donosi kombinaciju poljske folk muzike i modernih elektronskih ritmova. Poznati su po inovativnim setovima koji oduševljavaju publiku.

Lokacija ove manifestacije ima sve predispozicije da postane još jedna čarobna noć za sve ljubitelje muzike i plesa.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -