Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSejo Sexon i Zabranjeno pušenje oduševili Kakanj: Koncert za pamćenje

Sejo Sexon i Zabranjeno pušenje oduševili Kakanj: Koncert za pamćenje

Sejo Sexon Sula i njegov bend Zabranjeno pušenje priredili su nezaboravan koncert u Kaknju. Publika je uživala u izvedbi njihovih najpoznatijih hitova, stvarajući atmosferu koja se dugo pamti.

Hitovi koji su oduševili publiku

Tokom nastupa, bend je izveo niz legendarnitih pjesama. Između ostalog, čuli smo “Zenica Blues”, “Pišonja i Žuga” i “Balada o Pišonji i Žugi”. Svaka pjesma dočekana je gromoglasnim aplauzom i horskim pjevanjem, a publika je željela još.

Generacijski spoj i zajedništvo

Većina prisutnih bila je mlađa generacija, koja je sa uzbuđenjem pjevala uglas sa Sulom. Ovaj koncert izazvao je nostalgiju i zajedništvo među publikom, koja se sa sjetom prisjećala prošlih vremena.

Predgrupe koje su zagrijale atmosferu

Prije Zabranjenog pušenja, energiju su podignuli Emina Bajtarević, Kakanjski Kick band i Hana Talić. Njihove izvedbe pripremile su teren za glavni događaj večeri.

Manifestacija Kakanjski dani

Kakanjski dani su ove godine okupili mnoge izvođače. Osim Deniala Ahmetovića i Amela Ćurića, sutra će nastupati poznati Kakanjac Amar Jašarspahić Gile. Ova manifestacija definitivno je obogatila kulturnu scenu grada.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -