Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaKakanjski dani: Amel Ćurić oduševio publiku u centru Kaknja

Kakanjski dani: Amel Ćurić oduševio publiku u centru Kaknja

U centru Kaknja večeras je održana još jedna uzbudljiva večer manifestacije Kakanjski dani. Koncert Amela Ćurića privukao je brojne posjetitelje, a mladi i stariji pjevali su uglas. Poznate hitove Amela Ćurića izmiješali su se sa obradama drugih popularnih pjesama.

Raznovrsni program Kakanjskih dana

Ovo godišnje izdanje manifestacije Kakanjski dani donosi još mnogo toga. Osim muzičkih nastupa, posjetitelji će moći učestvovati u raznim radionicama. Radionice će se fokusirati na kiparstvo i slikarstvo, a predviđene su i edukativne predstave, projekcije filmova i sportske manifestacije.

Predstojeći nastupi i zabava

Već sutra, 31. jula, na istoj lokaciji u Kaknju održat će se koncert popularnog benda Zabranjeno pušenje. Ova manifestacija neće stati na tome, jer se očekuju i nastupi drugih izvođača. Među njima su Amar Jašarspahić Gile i Peđa Jovanović, kao i koncert Emira iz Lapsus Benda 2. augusta.

Kakanjski dani nude raznovrstan program koji će zadovoljiti sve uzraste. Posjetitelji će uživati u muzici, umjetnosti i zabavi koja se nastavlja tokom svih dana manifestacije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -