Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaTravnik postaje muzički centar: Dani dijaspore nude spektakl za sve generacije

Travnik postaje muzički centar: Dani dijaspore nude spektakl za sve generacije

Ovaj vikend, Travnik će ponovo zablistati kao muzički centar Bosne i Hercegovine. Treću godinu zaredom, grad će domaćin “Dana dijaspore”, manifestacije koja nudi spoj različitih muzičkih žanrova, generacija i nezaboravnih izvođača.

Vrhunski izvođači na jednom mjestu

U subotu, 3. augusta, Travnik će ugostiti tri muzičke zvijezde. Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše pjevaće na stadionu Pirota. Ovaj muzički događaj već sada se naziva spektaklom kakav Travnik ne pamti.

Poziv organizatora

Organizatori manifestacije pozivaju sve posjetioce da budu na vrijeme. “Budite i vi dio muzičke bajke u subotu na Piroti”, poručuju organizatori. Njihova preporuka je da se zbog dužine trajanja programa osiguraju rano dolazak.

Gdje kupiti ulaznice

Svi zainteresovani mogu kupiti karte putem platforme kupikartu.ba ili u prostorijama Udruženja “Leipzig” u Travniku. Ulaznice su dostupne i po pristupačnim cijenama, što dodatno olakšava svima koji žele prisustvovati ovom muzičkom spektaklu.

Kulturni program

Dani dijaspore su, osim muzičkog, obuhvatili bogat kulturni i sportski program. Također su planirani i privredni susreti, koji će dodatno obogatiti cjelokupno iskustvo manifestacije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -