Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiFrancis, omiljeni mali mačak, preminuo od zatajenja jetre

Francis, omiljeni mali mačak, preminuo od zatajenja jetre

Sa tugom javljamo da je mali Francis preminuo od zatajenja jetre. Njegova vlasnica, koja ga je voljela kao i bilo kojeg člana porodice, podijelila je ovu tužnu vijest na društvenim mrežama.

Francisovo nasljeđe

Francis, patuljastog rasta, donosio je sreću mnogima svakodnevnim doživljajima. Vlasnica je napisala da je umro u njenim rukama, ostavljajući neizbrisiv trag u životima svih koji su ga pratili. Izjavila je kako su mu veterinarske prognoze predviđale život od pet do šest godina, no Francis je nadmašio očekivanja.

Emocije zajednice

Nakon objave, snimak sa njegovim posljednjim trenucima pregledan je gotovo 17 miliona puta. U komentarima, mnogi obožavatelji izražavaju sućut i dijele svoja sjećanja. “Rasplakala me ova vijest”, pisali su korisnici. “Neka počiva u miru. Imao je sjajan život”, dodali su drugi.

Vlasnica u osjetljivim trenucima

Vlasnica je naglasila kako joj je teško i da joj je potrebna pauza da sve preradi. Također, planira podijeliti stare fotografije iz mladosti Francisa. Iako je izgubila voljenog mačka, nastavit će dijeliti priče o njegovim avanturama i drugim mačkama koje će doći u njen život.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -