Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaManifestacija "Trag u beskraju" započela uz kontroverze i poznate izvođače

Manifestacija “Trag u beskraju” započela uz kontroverze i poznate izvođače

Otvorenje manifestacije na trajektu

Manifestacija “Trag u beskraju” započela je u četvrtak koncertom na trajektu nazvanom po Oliveru Dragojeviću. Koncert je okupio poznate izvođače, među kojima su Ante Gelo, Jure Brkljača i Dino Petrić. Nažalost, put od Splita do Vele Luke trajao je cijeli dan zbog kvara motora.

Glavni događaj u ponedjeljak

Glavni događaj manifestacije planiran je za ponedjeljak. Na rivi u Veloj Luci, posjetitelji će uživati u nastupu Zorice Kondže, Jelene Rozge, Petra Graše, i drugih renomiranih izvođača. Osim njih, nastupit će i Simfonijski orkestar, što dodatno obogaćuje program.

Kontroverzni komentari o manifestaciji

Iako se manifestacija već šestu godinu zaredom slavi, neki komentari nisu pozitivni. Voditeljica Ecija Ivušić Belošević izrazila je nezadovoljstvo preko svog Instagram profila. Njezina poruka postavlja pitanje o pravom duhu manifestacije, te o tome da li je ovo koncert u čast Olivera ili obična fešta na njegov račun.

Reakcije publike i organizatora

Reakcije publike na ovu manifestaciju su podijeljene. Dok jedni slave Oliverovo naslijeđe, drugi su zabrinuti zbog komercijalizacije događaja. Organizatori su obećali da će se potruditi očuvati Oliverov duh i njegovu glazbu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -