Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSkandal na društvenim mrežama: Kuvar stavlja kore za pitu na glavu i...

Skandal na društvenim mrežama: Kuvar stavlja kore za pitu na glavu i narendava sir!

Na društvenim mrežama nedavno se proširio skandalozni video u kojem poznati kuvar stavlja kore za pitu na glavu mladića iz publike, razbija jaje, te na kraju renda sir. Prisutni su bili šokirani, dok su neki odlučili snimiti ovaj čudan događaj.

Komentari korisnika Twittera brzo su uslijedili, sa velikim brojem osuda. Mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovakvim ponašanjem kuvara, kao i publike koja mu se divi.

Neki od komentara su bili: “Ništa čudno, današnja omladina je mentalno zaostala”, “Patologija čista. Samo se pitam ko je blesaviji – on ili publika. Mrtva trka”, “Da li ovo gledaju roditelji ovdje djece?”.

Podsjećamo, kuvar Desingerica nedavno je izjavio da su mu roditelji velika podrška, te da su mu uvijek stajali uz bok, ma kakve kontroverze da su pratile njegovu karijeru.

Desingerica je istakao: “Cijeli život pravim gluposti, moji su navikli na te stvari. Jedino na vulgarnosti su malo reagovali, ali od početka su mogli da budu ponosni.”

Ovaj neobičan događaj ostavlja gorak ukus kod mnogih, dok se javnost pita – gdje su granice u potrazi za pažnjom na društvenim mrežama?

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -