Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaBajaga i Instruktori održavaju koncert ispod Plivskog vodopada

Bajaga i Instruktori održavaju koncert ispod Plivskog vodopada

Bajaga i Instruktori će u petak, 2. augusta, održati spektakularan koncert ispod prelijepog Plivskog vodopada, kao dio proslave 40 godina uspješne samostalne karijere. Ova kultna rock grupa ostavila je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i obilježila živote mnogih ljubitelja njihove muzike.

Tokom protekle četiri decenije, Bajaga i Instruktori su održali na hiljade koncerata i stvorili brojne nezaboravne hitove. Neki od najpoznatijih hitova koje su nam podarili su “Tišina”, “Sa druge strane jastuka”, “Plavi safir”, “Život Je Nekad Siv Nekad Žut”, “Verujem, ne verujem”, “Ti se ljubiš, na tako dobar način”, “Dvadeseti vek”, “Šarene pilule za li-lu-le”, “Kad hodaš” i “Moji su drugovi”.

Momčilo Bajagić – Bajaga, frontmen grupe, izuzetno se raduje nastupu u Jajcu i poziva sve svoje obožavatelje da im se pridruže na Festivalu Desant. “Dragi prijatelji, jedva čekam da se vidimo 2. augusta u Jajcu, da proslavimo 40 godina Bajage i Instruktora. Tako da se vidimo na Festivalu Desant, ispod vaših prelijepih vodopada”, poručuje Bajaga.

Prije nastupa Bajage i Instruktora, publiku će zagrijati grupa Prava Stvar – Tribute to Čola, koja izvodi hitove još jedne muzičke legende ex-Yu prostora, Zdravka Čolića. Ova muzička kombinacija garantuje četiri sata bezvremenskih hitova koje će publika moći uživati drugog dana Desant Festivala.

Ulaznice za drugi dan festivala još uvijek su dostupne po promotivnoj cijeni od 20 KM na www.kupikartu.ba i u Turističkom Info Centru Jajce. Preporučuje se da se ulaznice nabave što prije, jer će cijena biti viša nakon što se rasprodaju karte po promotivnoj cijeni.

Ne propustite priliku da doživite nevjerojatne nastupe Bajage i Instruktora ispod Plivskog vodopada u predivnom ambijentu Jajca. Ovaj koncert će biti sigurno jedan od vrhunaca ovogodišnje muzičke sezone.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -