Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaIlidža oduševila posjetitelje koncertom popularnog Adi Šoše

Ilidža oduševila posjetitelje koncertom popularnog Adi Šoše

Nakon uspješne rekonstrukcije Centralnog trga, Općina Ilidža je pripremila nezaboravnu kulturno-zabavnu manifestaciju koja je privukla mnoge posjetitelje. Večeras je popularni mladi bosanskohercegovački muzičar Adi Šoše napravio pravi spektakl nastupom na trgu.

Na početku koncerta, Nermin Muzur, Načelnik Općine Ilidža, obratio se prisutnima zahvaljujući im što su podržali sve napore i projekte koje su provodili u posljednje dvije do tri godine. “Vaša prisutnost večeras je najveća nagrada za naš dalji rad. Želimo vam da uživate i iskoristimo priliku da započnemo ljetnu manifestaciju uz nekog kvalitetnog izvođača kao što je Adi Šoše”, rekao je Muzur.

Općina Ilidža, koja je jedan od turističkih lidera u Bosni i Hercegovini, kontinuirano radi na unapređenju ponude i bogatstvu sadržaja za svoje posjetitelje. Manifestacije kao što je ovaj koncert Adija Šoše samo su jedan od načina da se posjetiteljima pruži nezaboravan doživljaj. Ilidža ostaje posvećena svojim posjetiteljima i nastavit će s organiziranjem raznih događaja koji će privući ljubitelje zabave i kulture.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -