Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaPjevačica Emina Jahović uživa u jednostavnim jelima nakon razvoda

Pjevačica Emina Jahović uživa u jednostavnim jelima nakon razvoda

Nakon razvoda od Mustafe Sandala, turske muzičke zvijezde, pjevačica Emina Jahović i dalje uživa u luksuzu, ali se ne odriče jednostavnih obroka. Na svom Instagram profilu, Emina je podijelila fotografiju svoje večere koja je sastojala od ajvara i crnog hljeba. Iako je poznata po svojoj vitkoj liniji i luksuznom načinu života, ova objava je iznenadila mnoge fanove.

Emina Jahović živi na relaciji Turska – Srbija i nakon zvaničnog razvoda od Mustafe Sandala, dobila je značajan dio novca. Sandal joj je ostavio dvije trećine prihoda nakon prodaje njihove luksuzne kuće u Istanbulu, što će joj donijeti oko 3 miliona dolara. Također, Sandal će joj kupiti novu kuću u Srbiji koja će koštati najmanje 250 hiljada dolara. Emina će svakog mjeseca dobivati alimentaciju od 15.000 turskih lira (oko 2.800 eura), dok će Sandal plaćati 5.000 turskih lira (oko 938 eura) mjesečno za svako njihovo dijete, za školovanje i ljetovanje.

Pjevačica je nedavno ostvarila još jedan finansijski uspjeh prodajom placa u Novom Pazaru koji je bio u vlasništvu njene porodice. Plaza je prodata za iznos od 760.000 eura.

Iako uživa u luksuznom životu, Emina Jahović pokazuje da cijeni i jednostavnost u ishrani te se može prepustiti uživanju u ajvaru i crnom hljebu, čime je još jednom iznenadila svoje fanove na društvenim mrežama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -