Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaNajluđi plesni provod u Carpe Diem Beach Clubu uz Jonasa Bluea, Sama...

Najluđi plesni provod u Carpe Diem Beach Clubu uz Jonasa Bluea, Sama Feldta i ostale zvijezde

U Carpe Diem Beach Clubu na Paklenim otocima održan je epski plesni provod koji je trajao čak 14 sati. Svi ljubitelji ljetne plesne atmosfere imali su priliku uživati uz nastupe Jonasa Bluea, Sama Feldta, Kasie i Massana.

Ultranauti su već u ranim popodnevnim satima započeli svoju avanturu na ULTRA Beach partyju. Ovaj party već godinama privlači veliki broj posjetitelja i smatra se jednim od najčarobnijih beach partyja u Europi.

Glavne zvijezde ovog popodneva bili su poznati glazbenici Jonas Blue i Sam Feldt. S dok je hvarsko nebo počelo poprimati boje noći, plesni ritam posjetitelja se transformirao u program Resistance uz Kasiu i Massana. Njihova progresivna house melodija je oduševila sve ljubitelje ovog zvuka.

Nakon što je sunce izašlo, avantura se nastavila prema otoku Visu. Tamo se sprema ekskluzivno izdanje Resistance Visa, koje će biti epilog ovogodišnje čarolije ULTRA Europe.

Bilo je to nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Carpe Diem Beach Club je još jednom dokazao svoju reputaciju kao sjajno mjesto za provoditi ljeto i uživati u najboljoj glazbi.

[Foto: Envy Croatia]

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -