Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaPoznati glazbenik Tomcraft iznenada preminuo, prijatelji izražavaju tugu

Poznati glazbenik Tomcraft iznenada preminuo, prijatelji izražavaju tugu

U tužnoj objavi na društvenim mrežama, porodica poznatog glazbenika Toma Brucknera, poznatog kao Tomcraft, potvrdila je njegovu iznenadnu smrt. Objava je šokirala njegove obožavatelje širom svijeta.

“Teška srca trebamo vas obavijestiti da je jučer, 15.07.2024., preminuo naš voljeni otac i suprug. Zauvijek ćemo te nositi u našim srcima i voljeti dok se ponovo ne spojimo. S poštovanjem, tvoja porodica”, navodi se u objavi.

Uzrok smrti poznatog glazbenika još uvijek nije potvrđen. Međutim, prijatelji i kolege su sa žalošću reagirali na ovu vijest. Njemački producent Westbam, koji je nedavno puštao muziku zajedno s Brucknerom, izrazio je tugu putem poruke na Facebooku.

“Razgovarao sam s njim prije tri dana i rekao je da se oporavlja od gripe, ali je izgledao dobro. Tom je imao fantastične nove pjesme i jako se radovao sa svima nama na Rave The Planetu. Kao što sada znamo, to se neće dogoditi. To je zaista srceparajuće. Počivaj u miru brate”, napisao je Westbam.

Tomcraft je bio poznat po svojim elektronskim hitovima poput “Loneliness” i “Like a Roller”. Njegova muzika je ostavila veliki utjecaj na tehno i house žanrove, a obožavatelji će ga pamtiti po energičnim nastupima i jedinstvenom stilu.

Smrt Toma Brucknera je veliki gubitak za glazbenu industriju i njegove fanove diljem svijeta. Njegovo naslijeđe će zauvijek živjeti kroz njegovu muziku i utjecaj koji je imao na elektronsku scenu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -