Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiRegijaPronađeno tijelo muškarca u moru kod otoka Korčule

Pronađeno tijelo muškarca u moru kod otoka Korčule

U moru kod otoka Korčule danas je pronađeno tijelo muškarca, javio je Dubrovački dnevnik. Kako je objavio Dubrovački dnevnik, a potvrđeno je i iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, oko 10 sati zaprimljena je dojava o nestanku muške osobe iz Belgije, u dobi od 45 godina, koji je bio u društvu porodice i koji je ronio, no nakon zarona nije isplivao.

Tokom akcije pojačanog nadzora tragalo se za kupačem čiji nestanak je prijavljen jutros u 10:34 sati, kada je iz MRCC Rijeka pokrenuta koordinirana akcija traganja u suradnji s Lučkom kapetanijom Dubrovnik te Pomorskom i aerodromskom policijom Dubrovnik. Koordinirano traganje okončano je danas u 12:14 sati, kada su službenici dubrovačke Kapetanije pronašli, nažalost, tijelo osobe za kojom se tragalo. Nakon predaje tijela policijskim službenicima, LK Dubrovnik nastavila je sudjelovanje u akciji pojačanog nadzora sigurnosti plovidbe.

Ova je vijest snažno potresla lokalnu zajednicu i turiste koji borave na otoku Korčuli. Nesreća se dogodila tijekom ronjenja, a identitet preminulog muškarca iz Belgije još uvijek nije objavljen. Nadležne službe provest će istragu kako bi utvrdile okolnosti ovog tragičnog događaja.

Sigurnost na moru i pravilno izvođenje svih aktivnosti vezanih za vodene sportove i ronjenje vrlo su važni. Ovaj tragični slučaj podsjeća nas na potrebu pridržavanja sigurnosnih mjera i praćenja uputa stručnjaka.

Ovim putem izražavamo sućut obitelji i prijateljima preminule osobe te se nadamo da će ovaj događaj potaknuti svijest o važnosti sigurnosti na moru i pridržavanju svih propisa.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -