Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaPoznati DJ Tomkraft preminuo u 49. godini

Poznati DJ Tomkraft preminuo u 49. godini

Poznati njemački DJ Tomas Brukner, poznatiji kao Tomkraft, preminuo je u 49. godini. DJ rođen u Minhenu bio je najpoznatiji kao koproducent elektro house hita “Loneliness” koji je bio na vrhu top lista.

Vijest o smrti Tomkrafta potvrdila je porodica na društvenim mrežama, ne otkrivajući uzrok smrti. Na Instagramu su objavili tužnu vijest uz emotivnu poruku, koja glasi: “Teška srca moramo da vas obavijestimo da je jučer, 15.07.2024., preminuo naš voljeni otac i suprug. Zauvijek ćemo te nositi u našim srcima i voljeti te dok se ponovo ne sretnemo.”

Tomkraft je ostavio veliki trag u svijetu elektronske muzike, posebno sa svojim hitom “Loneliness” koji je i danas izuzetno popularan. Ovaj elektro house hit osvojio je vrhove top lista i ostao klasik tog žanra.

Njegova smrt šokirala je mnoge ljude u industriji elektronske muzike i fanove diljem svijeta. Tomkraft je bio cijenjen i voljen DJ koji je ostavio neizbrisiv doprinos svjetskoj muzičkoj sceni.

Detalji o sahrani i pametnom odavanju počasti preminulom DJ-u još nisu objavljeni.

Tomkraft će zauvijek ostati u sjećanju svoje porodice, prijatelja i obožavatelja, a njegova muzika će nastaviti da živi i nadahnjuje nove generacije muzičara.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -