Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiLuka Dončić vozi uz zvuke hita "Miki, Milane" Vere Matović

Luka Dončić vozi uz zvuke hita “Miki, Milane” Vere Matović

Slovenački košarkaš Luka Dončić ponovno je privukao pažnju javnosti, ali ovaj put ne zbog svoje izvanredne sportske igre. U reklami za novi model patika s njegovim potpisom za Jordan brend, Dončić je odabrao popularni folk hit “Miki, Milane” srpske pjevačice Vere Matović kao pozadinsku muziku.

Dončić je poznat po svojoj ljubavi prema folk muzici, a pjesma “Miki, Milane” se u posljednjim godinama proširila i postala popularna zahvaljujući društvenim mrežama. Stoga nije iznenađujuće da ju je Dončić upotrijebio u reklami kao simpatičan detalj koji će privući pažnju.

Reklama je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, gdje su se korisnici stvarno začudili ovim izborom muzike. Dok su neki bili iznenađeni i pitali se “šta su upravo pogledali”, drugi su hvalili Dončićev ukus za muziku i nazivali ovo “klasičnim ‘Miki, Milane’ momentom”. Bilo je i onih koji su komentarisali “balkanizaciju na maks” i ostali su bez riječi.

Dončić je prethodno često puštao pjesmu “Miki, Milane” na razglasu tokom svojih treninga i zagrijavanja pred utakmice. Također je bio poznat po biranju drugih poznatih folk numera. Očigledno, on ima raznolike muzičke ukuse i ne boji se da ih pokaže.

Sve ovo je zasigurno privuklo dodatnu pažnju na reklamu za novi model patika. Fanovi Dončića i ljubitelji folka sigurno će biti zainteresovani za ovaj originalan marketinški potez.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -