Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPar u ponovno polugolom izdanju izazvao revolt ugostitelja

Par u ponovno polugolom izdanju izazvao revolt ugostitelja

U subotu navečer, jedan poznati par izazvao je pravu polemiku kada se pojavio u jednom restoranu odjeven u provokativnom polugolom izdanju. Ova ekstravagantna pojava izgleda da je prevršila svaku mjeru, a ugostitelji su odlučili reagovati.

“Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja se tako neprimjereno odijeva? Čak i supermarketi ljeti postavljaju natpise koji savjetuju posjetiteljima da se odijevaju iz higijenskih razloga”, izjavio je jedan od ugostitelja. Ova neprimjerena odjevna kombinacija izazvala je revolt među ostalim gostima i vlasnicima restorana, te su odlučili zabraniti ulazak ovom paru u svoje objekte.

Odluka ugostitelja donijela je brojne komentare i podršku drugih kolega. “Ako sam vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak”, istaknuo je jedan od vlasnika ugostiteljskog objekta.

Dok su neki izrazili svoju podršku radikalnom odgovoru, drugi su se prisjetili vremena kada su bila pravila odijevanja u ugostiteljskim objektima. “Prije je vam bio odbijen ulazak u restoran ako niste nosili kravatu. Kako su se vremena promijenila, sada možete doći i gotovo goli”, dodao je jedan gost.

Ova situacija izazvala je raspravu o pravilima odijevanja i poštovanju u javnim prostorima. S obzirom na kontroverzno ponašanje, očekuje se da će se i drugi ugostitelji pridružiti ovoj inicijativi i slično reagovati ako se suoče s ovakvom neprimjerenom odjevnom kombinacijom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -