Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaShakira oduševila publiku na finalu Copa Americe i najavila povratak na svjetsku...

Shakira oduševila publiku na finalu Copa Americe i najavila povratak na svjetsku turneju

Kolumbijska pjevačica Shakira još jednom je pokazala zašto je jedna od najvećih zvijezda svjetske glazbene scene. Njen nedavni nastup na finalu Copa Americe oduševio je publiku i najavio povratak ove karizmatične pjevačice na svjetsku turneju.

Nastup Shakire na finalu Copa Americe bio je spektakularan. Njen energični nastup obilježili su i AI elementi koji su dodali posebnu atmosferu. Početak nastupa obilježilo je zavijanje velike vučice, a zatim se na bini pojavila sama Shakira u svjetlucavoj kombinaciji srebrnog topa, kratke suknjice i uklađenih čizama.

Tokom izvođenja uvodne pjesme i hita koji ju je proslavio, “Hips Don't Lie”, Shakiri se pridružila gomila plesača, dok je pirotehnika upotpunila doživljaj. Za izvedbu pjesama “Te Felicito”, “TQG” i “Puntería” s njenog posljednjeg albuma “Las Mujeres Ya No Lloran”, Shakiru su okruživali zeleni plamenovi, lebdeći crveni dragulji i more smaragdnozelenih talasa.

Ovaj nevjerovatan nastup bio je samo najava za ono što slijedi. Naime, Shakira će uskoro krenuti na svjetsku turneju koja počinje u novembru. Prvi koncert održat će u Acrisure Areni u Palm Desertu, Kalifornija, 2. novembra. Ovo će biti prva turneja kolumbijske zvijezde od 2018. godine, te se s nestrpljenjem iščekuje šta nam sve sprema.

Ne propustite priliku da doživite nezaboravan nastup Shakire na njenoj svjetskoj turneji. Njen talent, energija i karizma garantiraju nezaboravno glazbeno iskustvo za sve ljubitelje ove ikone pop glazbe.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -