Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiZlatni retriver postao najslađa farmaska maskota na internetu

Zlatni retriver postao najslađa farmaska maskota na internetu

Viralni video objavljen na TikToku prikazuje vlasnike starijeg zlatnog retrivera kako dijele trenutak njegovog ponašanja u blizini različitih farmskih životinja. Bez obzira na vrstu, Santi se slaže sa svima – patkama, kokošima, štencima i mačkama.

@the.littlecabinthatcould napisali su uz video: “Preselili smo se u malu kuću na selu kako bismo Santiju dali prostora za lutanje. Nismo imali pojma kako će reagirati na nove članove, ali bio je apsolutno najslađi dečko za sve nove prijatelje na farmi.”

Snimka je brzo postala viralna s više od 1.6 miliona pregleda. Mnogi su komentirali kako ih je video razveselio i popravio im dan. Komentari poput “Ovo je kao predivan film koji bih gledala svaki dan” i “Kakav lijep život živi” samo su neki od stotina komentara na video.

Ovaj slatki retriver postao je prava internet senzacija i dokazao da životinje mogu unijeti radost i sreću u naše živote. Njegov prijateljski stav prema svim životinjama inspiracija je za mnoge, a video je postao popularan i među ljubiteljima životinja i korisnicima društvenih mreža.

Ako tražite malo radosti i osmijeha, preporučujemo da pogledate ovaj simpatični video i svjedočite nevjerojatnom prijateljstvu između ovog retrivera i farmskih životinja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -