Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiInfluenser Grigor Baždar šokiran visokim cijenama apartmana u Splitu za vrijeme Ultra...

Influenser Grigor Baždar šokiran visokim cijenama apartmana u Splitu za vrijeme Ultra Europe festivala

Poznati influenser Grigor Baždar nedavno je istražio cijene apartmana u Splitu za vrijeme održavanja poznatog Ultra Europe festivala. On je, međutim, bio iznenađen ponudom i visokim cijenama.

Baždar je pokazao prvi apartman koji je za tri osobe i dva noćenja koštao skoro 2.000 eura. Ovaj prosječan apartman s malim kupatilom, zajedničkim prostorom i spavaćom sobom iznenadio ga je cijenom od 1.000 eura po noćenju.

“Ispodprosječno za apartman na moru, a kamoli za apartman koji vrijedi 1.000 eura po noćenju?”, pitao se influenser.

Zatim, Grigor je pokazao još jedan apartman koji je koštao 400 eura po noćenju za četiri osobe. Očekivao je neki hotel ili bar pogled na more, ali za taj novac nisu dobijene odgovarajuće pogodnosti.

Posljednji apartman koji je pokazao koštao je 600 eura za dva noćenja. Riječ je o apartmanu u potkrovlju s krevetima na sprat, a Baždar je izjavio da ne bi izdvojio 100 eura za noć da mora dijeliti takav prostor s još tri osobe.

Na kraju, popularni influenser je zahvalio svom prijatelju koji mu je pomogao pronaći povoljniji smještaj. Jasan je da bi samostalno teško mogao priuštiti takve visoke cijene.

Ako planirate posjetiti Ultra Europe festival u Splitu, svakako provjerite cijene smještaja kako biste izbjegli neprijatna iznenađenja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -