Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVBarbara Mori: Život nakon "Rubi"

Barbara Mori: Život nakon “Rubi”

Glumica Barbara Mori postala je svjetski poznata nakon uloge u telenoveli “Rubi” koja je osvojila srca gledatelja širom svijeta. Iako je prošlo 20 godina od emitiranja serije, ljepota i talent lijepene Rubi još uvijek se pamte.

Barbara, sada 46-godišnjakinja, privukla je pažnju javnosti ne samo svojim izgledom, već i svojim turbulentnim životnim putem. Interesantna činjenica je da joj je djed po ocu bio Japanac, a majka ima libanonsko porijeklo, što je rezultiralo njenom neodoljivom mješavinom ljepote i šarma.

Nakon “Rubi”, Barbara je ostvarila brojne uspjehe u filmovima i serijama, ali ta uloga je ostavila najdublji trag. Međutim, njen život je imao i svoje poteškoće. Godine 2007. dijagnosticiran joj je rak dojke, ali je hrabro izašla s tom borbom i otvoreno je govorila o svom iskustvu. Snimila je i dokumentarnu dramu “1 minut”, koja je postigla ogroman uspjeh i inspirirala ljude u Americi i Indiji.

Ona je također majka jednog sina i baka veoma mlade dobi. Iako je brakovi nisu dugo trajali, Barbara je uspjela napraviti značajan utjecaj i na druge aspekte svoje karijere. Ona je vlasnica vlastite linije donjeg veša i restorana te ima vlastiti brend votke.

Iako je glumica i zvijezda, Barbara se ističe svojim zagovaranjem prirodne ljepote. Na svojem Instagram profilu često objavljuje fotografije bez šminke, dokazavši da je prirodna ljepota najljepša.

Danas, Barbara i dalje oduševljava svoje obožavatelje svojom karizmom i talentom. Iako ne viđamo je toliko često na malim ekranima, njeno ime i lik Rubi ostat će u sjećanju svih koji su pratili seriju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -