Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzPoznata navijačica pravi senzaciju na Ultri: Ivana Knol debitirala kao DJ​

Poznata navijačica pravi senzaciju na Ultri: Ivana Knol debitirala kao DJ​

Ivana Knol, poznata kao strastvena navijačica, nedavno je iznenadila javnost svojim debi nastupom kao DJ na prvom večeri 10. Ultra Europe festivala u Splitu.
Izdanje u kojem je nastupila sigurno nije prošlo neopaženo. Knol je odabrala pripijeni prozirni kombinezon koji otkriva više nego što pokriva. Fotografiju svog izdanja podijelila je na Instagramu i dobila bezbroj komplimenata i riječi podrške od svojih pratitelja.
“Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema muzici se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija. Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend, postala najpraćeniji influenser u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-isanje”, izjavila je Knol za “Dalmatinski portal”.

Ivana Knol je postala poznata kao vatrena navijačica, ali ovim debi nastupom je pokazala da ima i drugu stranu – strast za muzikom. Njen uspjeh u različitim poljima kao i talent i hrabrost koji je pokazala na Ultra Europe festivalu garantiraju da će još mnogo toga uspješnog ostvariti u svojoj karijeri.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -