Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzKejt Midlton će uručiti pehar osvajaču Vimldona

Kejt Midlton će uručiti pehar osvajaču Vimldona

Britanska princeza Kejt Midlton će se pojaviti na teniskom finalu Vimbldona kako bi uručila pehar pobjedniku. Ova rijetka pojava izazvala je veliko oduševljenje među njenim fanovima, posebno jer se princeza rijetko pojavljuje u javnosti.

Posljednji put smo je vidjeli na rođendanu kralja Čarlsa, a sada će nam pružiti priliku da je vidimo uživo na jednom od najprestižnijih teniskih turnira. Kejt Midlton će pehar predati ili Novaku Đokoviću ili Karlosu Alkarazu, koji će se suočiti u velikom finalu.

Informaciju o ovom javnom nastupu potvrdili su iz Kensingtonske palače, donoseći radost fanovima princeze. Ovo će biti tek drugi put ove godine da ćemo vidjeti princezu u javnosti, nakon što je nedavno dijagnosticirana s karcinomom.

Samo nedavno smo je imali priliku vidjeti na paradi Trooping the Colour, gdje je blistala od sreće u društvu supruga Vilijama i djece. S osmijehom na licu, mahala je s balkona Bakingamske palače i izmamila osmijeh na licima brojnih gledatelja.

Iako princ Vilijam neće biti uz nju ovom prilikom jer putuje u Njemačku, gdje će podržati engleski tim na finalu Eura 2024, fanovi su sretni što će najpoznatije lice britanske kraljevske obitelji biti prisutno na velikom finalu Vimbldona.

Princeza Kejt Midlton će sigurno dodati sjaj ovom prestižnom događaju svojim prisustvom, a njeni fanovi jedva čekaju da je vide u akciji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -