Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSpektakularan muzički program na Beerka festivalu

Spektakularan muzički program na Beerka festivalu

Nakon uspješnog premijernog izdanja prošle godine, Beerka festival će ove godine ponovno oduševiti posjetitelje vrhunskim muzičkim programom. Održat će se 30. i 31. augusta na pomoćnom stadionu FK Slavija u Istočnom Sarajevu.

Na festivalu će nastupiti renomirane regionalne zvijezde poput Partibrejkersa, Crvene Jabuke, Milea Kekina, Zostera, Prti Bee Gee, Vojka V. i mnogih drugih. Posebno će biti zanimljivo vidjeti tribute band Zdravka Čolića, SevdahBaby Live i Ivane Vladović, kao i DJ Yelisaveta.

Osim bogatog muzičkog programa, posjetitelji će moći uživati u raznolikoj pivskoj i gastro ponudi. Festival će predstaviti više od trideset pivskih etiketa, a posjetitelje očekuje i neponovljiva gastronomija. Uz najfinije roštiljske poslastice i delikatese, gosti će imati priliku kušati najbolja evropska piva, poput belgijskih, holandskih, njemačkih i čeških.

Također, za posjetioce su pripremljene razne radionice, poput Pivologije & Pivozofije i Kreativne radionice sa street style umjetnicima. Za najmlađe će biti izvedena predstava “Nešto zeleno” Aleksandre Bezmarević Stević.

Beerka festival će biti prava poslastica za ljubitelje dobre muzike i kvalitetnog piva. Sačuvajte datume 30. i 31. augusta i pripremite se za nezaboravno iskustvo na prvom prirodno pivskom festivalu na planeti. Više informacija o izvođačima i ostalim detaljima uskoro će biti objavljeno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -