Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiCrna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju na dodjeli nagrada "Wanderlust Reader...

Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju na dodjeli nagrada “Wanderlust Reader Travel Awards 2024”

Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju na prestižnoj dodjeli nagrada britanskog magazina “Wanderlust Reader Travel Awards 2024”. Ova nominacija predstavlja veliko priznanje za Crnu Goru i potvrđuje njen sve veći ugled kao jedne od najatraktivnijih turističkih destinacija u Evropi, saopćeno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Prethodne godine, Crna Gora je već bila svrstana među TOP 10 najpoželjnijih rastućih destinacija na svijetu prema magazinu Forbes. Sada je i magazin “Wanderlust” prepoznao njen turistički potencijal, uzimajući u obzir da je Crna Gora atraktivna destinacija za čitaoce ovog magazina.

“Wanderlust” je najstariji britanski magazin posvećen putovanjima i jedan od vodećih u posljednjih 31 godinu. U fokusu mu je održivi turizam, a njegova misija je inspirisati putnike širom svijeta da otkriju nove destinacije kroz autentične putopise, zadivljujuće fotografije i stručne savjete.

Sa preko 10 miliona pregleda stranice godišnje i preko 100.000 čitalaca po izdanju, “Wanderlust” je jedan od najuticajnijih magazina kada je u pitanju odluka Britanaca o izboru sljedeće destinacije za putovanje.

Nagrada će biti uručena na prestižnoj ceremoniji dodjele nagrada koja će se održati u Tate Modern-u u srijedu, 6. novembra 2024. godine. Crna Gora će učestvovati na ceremoniji u saradnji sa vodećom svjetskom turističkom berzom World Travel Market.

Ova nominacija za najpoželjniju evropsku destinaciju potvrđuje da Crna Gora sve snažnije privlači pažnju turista širom svijeta i da se razvija kao neizostavno odredište za putovanja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -