Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaRade Šerbedžija i Zapadni kolodvor najavljuju spektakularni koncert u Sarajevu

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor najavljuju spektakularni koncert u Sarajevu

U okviru specijalnog programa Narodnog pozorišta Sarajevo “Kultura na ulice 2024!”, 15. jula će se održati izuzetan koncert Radeta Šerbedžije i Zapadnog kolodvora. Početak koncerta je u 21 sati, a događaj će se održati na Pozorišnom trgu Susan Sontag.

Rade Šerbedžija, jedan od najuspješnijih glumaca na našim prostorima, i ove godine je imao zapažene međunarodne uloge. Njegovi koncerti uz Zapadni kolodvor bili su veoma popularni kod regionalne publike, a sada će oduševiti sarajevsku publiku. Izvest će svoje najpoznatije spektakle kao što su “Ne daj se Ines”, “Imam pjesmu za tebe”, “Barbara”, “Meni se dušo od tebe ne rastaje” i mnoge druge bezvremenske pjesme koje su obilježile njegovu karijeru.

Organizatori su napomenuli da će, u slučaju loših vremenskih uvjeta, biti promjena u lokacijama i terminima koncerta. Ulaz na sve programe u okviru specijalnog programa NPS “Kultura na ulice 2024!” je besplatan, što je odlična prilika za sve ljubitelje kulture da uživaju u vrhunskim umjetničkim događajima.

Ne propustite jedinstvenu priliku da uživate u koncertu legendarnog Radeta Šerbedžije i grupe Zapadni kolodvor. Vidimo se 15. jula na Pozorišnom trgu Susan Sontag u Sarajevu!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -