Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSeverina oduševila fanove fotografijom sa sinom na ljetovanju na Korčuli

Severina oduševila fanove fotografijom sa sinom na ljetovanju na Korčuli

Poznata pjevačica Severina oduševila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom fotografije na kojoj pozira sa sinom. Na slici koju je opisala kao “fotku ljeta”, Severina uživa pored mora na otočiću Vrniku kraj Korčule.

Na fotografiji se vidi kako Severina u kupaćem kostimu sjedi pored mora, a njeno najveće bogatstvo, sin, leži pored njenih nogu. U samo jednom satu, Severinina fotografija sakupila je impresivnih 10 hiljada lajkova.

Oduševljeni fanovi su ispod objave ostavljali komentare kao što su “To je ljubav”, “Fotka desetljeća”, “Uživaj, zaslužila si”. Severina je očigledno uspjela očarati svoje pratitelje svojom majčinskom ljubavlju i srećom koju osjeća pored svog sina.

Podsjetimo, nedavno je došlo do preokreta u borbi za skrbništvo između Severine i Milana Popovića, njihovog sina. Odluka je donesena da će roditeljsko skrbništvo biti ponovno povjereno ocu. Međutim, nedavno je donesena nova odluka kojom su Severina i Milan Popović dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, piše Index.hr.

Severina je uvijek bila vrlo otvorena kada je u pitanju dijeljenje sretne trenutke sa sinom sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njena najnovija objava još jednom je pokazala koliko joj je važna majčinska ljubav i kako uživa u provedenom vremenu sa svojim djetetom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -