Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaPobjednica "Zvezda Granda" Šejla Zonić otkriva: "Nisam znala šta mi se zamjera,...

Pobjednica “Zvezda Granda” Šejla Zonić otkriva: “Nisam znala šta mi se zamjera, ali sam očekivala pobjedu!”

Pobjednica ovogodišnje sezone popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, mlada Šejla Zonić, nedavno je gostovala u emisiji “Ami G Show”, gdje je otvoreno progovorila o kritikama koje su je zadesile nakon pobjede, ali i o odnosu sa mentoricom Cecom.

Šejla je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog nedostatka razumijevanja i kritika na račun njenog uspjeha. “Meni nije jasno šta se meni tačno zamjera i da li se meni zamjera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao”, kazala je mlada pjevačica.

Također je otkrila da se pobjednički koncert neće održati zbog trenutne situacije s pandemijom, ali je istakla da je nastupala među svojim sugrađanima te dodala da je ova pobjeda zajednička i za nju i za sve koji su je podržavali.

Na pitanje o mentorstvu, Šejla je priznala da ove godine nisu učesnici birali mentore, ali da ne bi mogla zamisliti boljeg mentora od Cece. “Stvarno smo se super pronašli i mislim sve najljepše o njoj”, istakla je pobjednica “Zvezda Granda”.

Šejla je također otkrila da je očekivala pobjedu u ovom prestižnom takmičenju. Kako je istakla, ona i njen suprug su uložili mnogo truda u promociju na društvenim mrežama, što je imalo veliki udio u njenoj pobjedi. “Naravno, nisam bila sigurna sto posto, ali sam donekle vjerovala u to”, ispričala je mlada pjevačica.

Šejla Zonić je osvojila srca publike svojim talentom i izvedbama tokom sezone “Zvezde Granda”, a sigurno je da će se njen uspjeh nastaviti i dalje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -