Petak, 20 Septembra, 2024
HomeLjepotaChanel torba u vrijednosti od 12.000 dolara izazvala kontroverzu

Chanel torba u vrijednosti od 12.000 dolara izazvala kontroverzu

Razgovor se digao na društvenim mrežama kada je poznata rapperica Cardi B pohvalila novu torbu koju je kupila – Chanel torbu sa cijenom od više od 12.000 dolara. Mnogi su bili zgroženi visokom cijenom ovog modnog komada, te su se komentari brzo nizali.

Na Twitteru su se pojavili komentari poput “Elegancija se ne može kupiti novcem” i “Znam da ona voli privlačiti pažnju, ali pravi budalu od sebe”, dok su neki korisnici komentarisali da torba izgleda “kao cirkus” i da je “apsolutni užas”.

Fotografija torbe je brzo postala viralna, sa mnogim korisnicima koji izražavaju svoje mišljenje o visokoj cijeni i estetici torbe.

U međuvremenu, Cardi B je bila u zabavnom parku sa suprugom, reperom Offsetom, njihovom šestogodišnjom kćerkom Kulture i dvogodišnjim sinom Waveom. Na Instagramu je objavila detalje proslave kćerkinog rođendana u najromantičnijem gradu na svijetu, koji su došli privatnim avionom.

Iako je Cardi B poznata po svom skupocjenom ukusu, čini se da su mnogi bili iznenađeni visokom cijenom njene nove torbe. Bez obzira na kontroverze, Cardi B je i dalje nezaustavljiva u modnom svijetu, stvarajući talase sa svakom pojavom i odabirom modnih dodataka.

Da li će se ova kontroverza smanjiti ili produbiti, ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno – Chanel torba neće biti zaboravljena uskoro.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -