Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiĐokovićov odgovor navijačima postao viralan, Joksimović komponirao "Novakovo kolo"

Đokovićov odgovor navijačima postao viralan, Joksimović komponirao “Novakovo kolo”

Najnoviji incident na teniskom terenu između najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića i nekolicine navijača izazvao je mnogo pažnje i rasprava na društvenim mrežama. Đokovićeva reakcija na te navijače, uz grimase na licu, izazvala je veliku pažnju javnosti.

“Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan posljednjim dešavanjima. Ko pjeva, zlo ne misli”, napisao je popularni srbijanski muzičar Željko Joksimović na svom Instagram profilu. Joksimović je komponirao pjesmu pod nazivom “Novakovo kolo” kao odgovor na cijelu situaciju.

Reakcije na pjesmu su bile izuzetno pozitivne, a komentari su se nizali ispod objave. “Pravac na Evrovizju”, “Ovo je jedinstveno. Bravo Željko institucijo”, “Dragi Željko, ovo je već postalo hit”, “Čista fantazija” samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Podsjećamo, incident na terenu između Đokovića i navijača je izazvao brojne reakcije, a novinar Nuno Markes-Nouri, pozivajući se na Đokovićevog brata Marka, objasnio je razlog Đokovićeve eksplozivne reakcije.

Ovaj događaj još jednom ukazuje na globalnu popularnost Đokovića, ali i na podršku koju ima širom svijeta, kao i na kreativne načine na koje ljudi izražavaju svoju podršku kroz umjetnost i muziku.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -