Petak, 20 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetZanosna plavuša Magdalena Saldo priznala krijumčarenje kokaina vrijednog 63 miliona eura u...

Zanosna plavuša Magdalena Saldo priznala krijumčarenje kokaina vrijednog 63 miliona eura u Velikoj Britaniji

Magdalena Saldo (29), bivša učesnica poljskog rijalitija “Ostrvo ljubavi”, iznenadila je javnost kada se izjasnila krivom i priznala da je bila kurir u operaciji šverca droge vrijedne čak 63 miliona eura u Velikoj Britaniji. Njeno hapšenje se desilo na aerodromu Hitrou u Velikoj Britaniji, gdje je sletjela po povratku iz Dubaija, sa velikom količinom kokaina u prtljagu.

Prošlog petka, Magdalena se pojavila na krunskom sudu u Karlajlu, gdje je priznala da je u periodu od marta 2022. godine do maja 2023. godine krijumčarila nekoliko pošiljki kokaina. Prema izvještajima Daily Mail-a, ogromne količine kokaina su uvezene u Veliku Britaniju prije nego što ih je organizovana kriminalna banda distribuirala širom zemlje.

Iza zanosne plavuše krije se ranija karijera u prodaji, prije nego što je Magdalena osnovala kompaniju za iznajmljivanje luksuznih jahti u Dubaiju početkom 2024. godine. Na njenom LinkedIn profilu može se pročitati da je puna samopouzdanja i neko na koga možete da se oslonite.

Međutim, očigledno je da je Magdalena krenula na pogrešan put, jer se trenutno nalazi u pritvoru do izricanja presude, koja se očekuje tokom ove godine. Njen slučaj naglašava ozbiljnost krijumčarenja droge na visokom nivou, u smislu organizacije i komercijalnosti.

Ovo nije prvi slučaj hapšenja zbog ovog šverca. U martu ove godine, devetero muškaraca je osuđeno na zatvorske kazne u ukupnom iznosu od više od 106 godina zbog njihovog učešća u ovoj operaciji šverca.

Iako su pojedinci nekada igrali na životu avanturističkog rijalitija, nikada ne zaboravite da je stvarni svijet pun neiznenađujućih preokreta i da ponekad oni koji se čine samopouzdanim i pouzdanim mogu skrenuti s pravog puta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -