Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaPink Palindrome: Mlada DJ-ica koja osvaja klubove svojim zvukom

Pink Palindrome: Mlada DJ-ica koja osvaja klubove svojim zvukom

Pink Palindrome je mlada DJ-ica koja je započela svoju karijeru u decembru 2021. godine. Njen prvi korak ka uspjehu bio je sudjelovanje na radionici “Modular”, gdje je imala privilegiju raditi sa mentorima kao što su DJ A Skitzo i DJ Soul.

Ova talentovana DJ-ica najviše se bavi miksanjem žanrova kao što su disco, tech house, indie dance, house, afro house, te u posljednje vrijeme sve više eksperimentiše s techno muzikom. Njen poseban izbor u muzici privlači raznoliku publiku. Međutim, ona ističe da joj je najdraža i najomiljenija publika uvijek prisutna u njenom rodnom gradu Bugojnu, posebno u popularnom kafiću Feena Raya.

Iako je DJ-ing postao njen životni poziv, Pink Palindrome ima i nekoliko značajnih nastupa izvan svog grada. Izdvaja nastupe na Exit festivalu, kao i u popularnim klubovima poput Frke i Silver & Smoke.

Pink Palindrome je svoj izbor muzike razvila još u mladosti zahvaljujući svojim roditeljima. Njihova podrška i muzičko obrazovanje omogućili su joj da stekne široko znanje o raznim žanrovima. Ova muzička inteligencija, koju je akumulirala tokom godina, postala je osnova za njen uspjeh u muzičkoj produkciji.

Kao umjetnica koja se neprestano razvija, Pink Palindrome eksperimentiše s raznim zvukovima i žanrovima kako bi pronašla svoj jedinstveni stil. Njeni muzički interesi obuhvataju house, nu-disco, progressive, tech house, melodic, EDM, dubstep, drum and bass i mnoge druge žanrove.

Ono što Pink Palindrome ističe kao najvažnije u svojoj muzici je da ona predstavlja sredstvo izražavanja emocija. Bez obzira na to da li su emocije pozitivne ili negativne, ovaj talentovani umjetnik vjeruje da muzika može biti lijek, sredstvo opuštanja, uživanja i komunikacije između DJ-a i publike.

Pratite Pink Palindrome na društvenim mrežama i budite dio njenog muzičkog svijeta koji osvaja sve veći broj klubova i festivala. Sigurno će vas njena energija i zvuk oduševiti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -