Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaRozga otkriva svoj "recept" za ljepotu: Ljubav, pjesma i publika

Rozga otkriva svoj “recept” za ljepotu: Ljubav, pjesma i publika

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je održala koncert u Šapcu, a nakon nastupa je razgovarala s novinarima o svom fizičkom izgledu. Rozga je izjavila da se nikada ne bi podvrgnula estetskim zahvatima i operacijama.

Rozga je ispričala da je njen stav o estetskim zahvatima uvijek bio jasan, te da je taj stav formirala pod utjecajem svoje majke. “Zbog moje mame nikada nisam. Rekla bi mi: ‘Ćeri šta si to napravila od sebe?’. Kada sam 1996. godine počela da pjevam u ‘Magazinu’ tada sam krenula da se šminkam. Imala sam strašne alergije po očima, usnama… Jedan dermatolog koji je poznat u Splitu rekao je mami nakon što mi je prepisao lijekove, masti: ‘Lijepa je, ali bi bila ljepša kada bi malo smanjila nos, povećala usne i operisala uši’. Ona mu je samo na to rekla: ‘Gospodine doviđenja'”, ispričala je Rozga.

Pjevačica je dalje razgovarala o svom fizičkom izgledu te otkrila svoj “recept” za ljepotu. “Recept mog izgleda je ljubav, pjesma, publika. To su stvari koje me ispunjavaju i čine sretnom”, naglasila je Rozga. Također, istaknula je koliko joj je zdravlje važno. “Samo da sam zdrava. Zdravlje nam je bitno”, dodala je.

Rozga je već ranije priznala da je uvijek pazila na ishranu, a da je dijagnoza koju ima doprinijela da bude rigoroznija. “Ja sam oduvijek pazila koliko i šta jedem, šta unosim u svoje tijelo. Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela najviše riba doma, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a posljednjih nekoliko godina od kad imam velikih problema sa štitnjačom izbacila sam i gluten i laktozu i svašta nešto i što je najvažnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila”, kazala je Rozga za IN Magazin.

Rozga je još jednom dokazala da svaka osoba ima svoj jedinstveni put prema ljepoti i da je prirodan izgled ponekad najljepši. Njen “recept” za ljepotu, koji se sastoji od ljubavi, pjesme i podrške publike, mogao bi biti inspiracija mnogima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -