Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAna Mirjana Račanović Jevtić: Povratak Miss svijeta

Ana Mirjana Račanović Jevtić: Povratak Miss svijeta

Ana Mirjana Račanović Jevtić, bivša Miss Bosne i Hercegovine, ponovno je privukla pažnju javnosti svojom pojavom na društvenim mrežama. Iako nije previše aktivna na tim platformama, svaka njena objava izaziva lavinu komplimenata i divljenje njenih pratitelja.

Nedavno je Ana objavila snimak na kojem pozira u kratkoj haljini i štiklama, što je izazvalo oduševljenje njenih fanova. Komentari poput “Najljepša naša Ana. Miss World”, “Divna si”, “Jednom Miss, zauvijek Miss” preplavili su njene društvene mreže.

Prije nego se povukla iz javnosti, Ana je bila glasnogovornica za Bosnu i Hercegovinu na Pjesmi Evrovizije 2005. godine, a također je radila i kao televizijska voditeljica. Međutim, nakon toga je odlučila izgraditi miran i sretan život sa suprugom Alenom Jevtićem i njihovom djecom.

Ana i Alen zajedno odgajaju kćerku Adrijanu i sinove Aleksandra i Anđela, a porodično gnijezdo su pronašli u njemačkom gradu Rastattu. Iako žive u inostranstvu, često posjećuju svoju domovinu.

U jednom od ranijih intervjua, Ana se prisjetila svoje pobjede na takmičenju Miss Bosne i Hercegovine. “Bilo sam vrlo mlada kada sam započela svoj put u svijetu mode, ali sam uvijek bila odlučna i sigurna u svoj cilj da uspijem. Najvažnije od svega, imala sam podršku i vjeru svoje porodice. Prvenstveno, mislim na svoju mamu Jadranku”, izjavila je Ana.

Njena trenutna pojava na društvenim mrežama može biti poziv na povratak u svijet mode i javne scene. Hoće li se Ana ponovno aktivno angažirati i ostvariti nove profesionalne uspjehe, ostaje za vidjeti.

Ana Mirjana Račanović Jevtić je još jednom pokazala da njena ljepota i harizma nisu prolazni, te da je Miss svijeta uvijek Miss svijeta, bez obzira na to koliko vremena prošlo od osvajanja titule.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -