Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinZanimljivostiSmiješna transformacija: Kovrdžavi bišon postao srbijanski glumac nakon šišanja

Smiješna transformacija: Kovrdžavi bišon postao srbijanski glumac nakon šišanja

Kada je jedan vlasnik lijepog i čupavog kovrdžavog bišona odlučio poslati svog ljubimca na šišanje, nije ni sanjao da će ga po povratku prepoznati kao poznatog srbijanskog glumca. Fotografija transformisanog psa, koji je odjednom ličio na Nikolasa Simića, brzo se proširila internetom i postala viralna.

Kovrdžavi bišon je pasmina malog rasta koji je prepoznatljiv po dugoj, kovrdžavoj i bijeloj dlaci. Međutim, u slučaju ovog specifičnog psa, šišanje je donijelo potpunu transformaciju. Nakon što su mu ošišani svi kovrdžavi slojevi dlake, ostale su samo one na ušima i repu, što je rezultiralo novim, neodoljivim izgledom.

Fotografija ovog smiješnog psa, uz šalu da je pas “ošišan za sve pare”, brzo je privukla pažnju ljubitelja pasa i ljubitelja humorističnih prizora. Poređenje sa Nikolom Simićem nije izostalo, te su mnogi komentarisali koliko psić zaista liči na poznatog srbijanskog glumca.

Ova vesela priča je još jedan primjer kako nas kućni ljubimci mogu iznenaditi i razveseliti svojim izgledom. Očekujemo da će kovrdžavi bišon ubrzo postati internet senzacija i inspiracija za mnoge memeove i šale.

Ukoliko vam je potrebno promjene u izgledu ili želite iznijeti svoju unikatnost, možda je odlazak kod frizera pravi izbor – sasvim sigurno ćete izazvati osmijeh na licima svojih prijatelja i poznanika.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -