Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaŽeljko Joksimović se vraća u stilu 2000-ih sa novom pjesmom "Ela"

Željko Joksimović se vraća u stilu 2000-ih sa novom pjesmom “Ela”

Ako se sjećate Željka Joksimovića iz perioda 2000-ih, vjerovatno će vam na pamet pasti nezaobilazne naušnice, brada, kao i veseli ritmovi u stilu grčke muzike. Upravo je spot za novu pjesmu “Ela”, prisjećanje na ovu eru njegove karijere.

U ovom novom spotu, Željko nosi naušnice kakve je nosio u tom periodu, a s njim se pojavljuje i Tijana Šarenac – manekenka koja je glumica u spotu za hit “Habanera” iz 1999. godine.

Zanimljivo je da je Joksimović snimio i verziju pjesme na grčkom jeziku, što pokazuje koliko je srpski pjevač popularan i van granica Srbije. On je velika zvijezda u Grčkoj, a pored grčkog, Joksimović govori još pet jezika. Ova saradnja sa grčkim muzičarima dodatno je produbila njegovu vezu sa grčkom muzikom.

Muziku za pjesmu “Ela” je sam Željko komponovao, dok je tekst napisao Miloš Roganović, što je još jedan podsjetnik koliko je Joksimović talentovan i kreativan.

Ova nova pjesma u stilu 2000-ih je izazvala i reakcije njegove kćerke Mina, koja je sa nostalgijom objavila stare fotografije iz tog perioda. To samo pokazuje koliko je Joksimović bio značajan dio muzičke scene tog vremena i koliko je njegova muzika ostavila traga.

Sa novom pjesmom “Ela”, Željko Joksimović nas vraća u 2000-e godine i podsjeća nas na njegovu izuzetnu muzičku karijeru.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -