Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaJelena Rozga otkrila svoju tajnu očuvanja prirodnog izgleda na manifestaciji u Šapcu

Jelena Rozga otkrila svoju tajnu očuvanja prirodnog izgleda na manifestaciji u Šapcu

U Šapcu, Srbiji, održana je manifestacija pod nazivom ‘Leto na Savi’, a prve večeri koncert na Starom gradu izvela je popularna pjevačica Jelena Rozga. Svojevrsna atrakcija večeri bila je Rozga koja je nosila crnu kratku haljinu koja je istaknula njene vitke noge. Njen outfit upotpunjen je vrtoglavo visokim štiklama, koje su privukle veliku pažnju prisutnih.

Nakon koncerta, Jelena je dala izjave medijima, a jedno od pitanja je bilo kako je uspjela sačuvati svoj prirodni izgled u svijetu gdje su estetski zahvati sveprisutni. Prema navodima portala Story, Rozga je odgovorila: “Mislim da je za to najzaslužnija moja mama koja bi mi sigurno rekla: ‘Kćeri, šta si napravila od sebe?'”.

Pjevačica je zatim otkrila anegdotu iz prošlosti koja je potvrdila njenu opredijeljenost za prirodan izgled. “Kada sam 1996. godine počela pjevati u Magazinu, imala sam neke alergije po licu i moja mama me odvela kod uglednog dermatologa u Splitu. Nakon što mi je propisao brojne lijekove za alergiju, rekao je mami: ‘Lijepa je, ali bi bila ljepša kad bi smanjila nos, povećala usta i korigirala još malo uši’. Mama mu je samo odgovorila: ‘Gospodine, doviđenja'”, ispričala je Jelena Rozga kroz smijeh.

Ova izjava je zaintrigirala mnoge javnosti, jer je Jelena poznata po svojoj prirodnoj ljepoti i odbijanju estetskih zahvata. Svojom iskrenošću i samopouzdanjem, pjevačica je inspiracija mnogima koji teže očuvanju prirodnog izgleda.

Manifestacija ‘Leto na Savi’ nastavlja se sa brojnim događajima tokom ljeta, a nastupi poznatih izvođača poput Jelene Rozga samo su jedan od razloga zbog kojih će mnogi posjetiti ovu manifestaciju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -