Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinMuzikaGoran Bregović kupio vilu u Crnoj Gori vrijednu više od 2.5 miliona...

Goran Bregović kupio vilu u Crnoj Gori vrijednu više od 2.5 miliona eura

Poznati muzičar Goran Bregović nedavno je prokomentarisao svoj strah od siromaštva koji ga je dugo držao. Kako je naveo, taj strah ga je navelo da kupuje previše stvari. Danas, on se može pohvaliti vlasništvom nad više od 30 stanova, kuća i vila.

Jedna od njegovih najnovijih akvizicija je vila u Perastu, Crna Gora, u kojoj ljetuje sa svojom porodicom. Vila, koja je vrijedna procijenjenih 2.5 miliona eura, prvobitno je bila muzej prije nego što ju je Bregović kupio. Pored ove vile, nedavno je kupio i hotel i vilu “Perast”.

Vila “Perast” se savršeno uklapa u arhitekturu ovog prelijepog crnogorskog gradića. Izgrađena je od bijelog kamena, okružena dvorištem i mediteranskom vegetacijom kako bi obezbijedila privatnost za porodicu i goste tokom boravka. Vila je renovirana 2015. godine, pri čemu je Brega uložio 20.000 eura.

Interesantno je da se ova vila može iznajmiti tokom jula za tri noćenja po cijeni od gotovo 5.000 eura, a plaćanje se vrši isključivo gotovinom. Međutim, zabave poput momačkih i djevojačkih nisu dozvoljene.

Goran Bregović nije samo vlasnik vile u Perastu. On također posjeduje stanove u Parizu, Istanbulu, Sarajevu, Beogradu, kuću na Jahorini, te vilu u Zagrebu. Svojom impresivnom kolekcijom nekretnina, Bregović pokazuje da je uspio nadvladati svoj strah od siromaštva.

Svi koji žele uživati u bajkovitom ambijentu i ljepotama Crne Gore, sada imaju priliku iznajmiti vilu koju je ovaj legendarni muzičar pretvorio u svoj raj.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -