Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiRegijaMuškarac se tijelom bacio na rampu trajekta u Splitu: Snimak šokirao javnost

Muškarac se tijelom bacio na rampu trajekta u Splitu: Snimak šokirao javnost

Jučer je objavljen šokantan snimak na Facebook grupi ‘Volim Komižu’, na kojem se vidi muškarac srednjih godina kako se tijelom baca na rampu trajekta Petar Hektorović u luci u Splitu. Snimak je izazvao veliku pažnju javnosti i mnoge šaljive komentare.

Na snimku se vidi muškarac obučen ležerno, u šorc i s peškirom preko ramena, kako se vozi na rampi trajekta dok on isplovljava iz luke. Za sada nije poznato kada se ovaj događaj tačno desio.

Objava na Facebook grupi je popraćena natpisom “Kad zakasniš na trajekt, a cura te čeka u Komiži”, što je izazvalo smijeh među članovima grupe. Mnogi su se našalili na račun muškarca i njegove ljubavne situacije.

Snimak je brzo postao viralan, a mnogi se pitaju ko je nepoznati junak koji je bio spreman ići toliko daleko kako bi uhvatio trajekt. Komentari su se samo nizali, a jedan od njih glasi: “Plivaj sinko plivaj. Ljubav nema granice. Čekat će te ona na Rivi”.

Ovaj neobičan događaj je privukao pažnju javnosti, ali u isto vrijeme izazvao i određene sigurnosne zabrinutosti. Nadležne institucije će istražiti slučaj i poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se spriječile slične situacije u budućnosti.

Trajekt Petar Hektorović je nakon incidenta naveo da su sigurnosne procedure na brodu u skladu sa propisima. Ipak, potrebno je osigurati dodatne mjere sigurnosti kako bi se izbjegli ovakvi incidenti u budućnosti.

Ovaj događaj je podsjetnik na činjenicu da se neke ljude ne može zaustaviti u naporima da ostvare svoje ciljeve, čak i ako to znači rizikovati vlastitu sigurnost.

Sigurno je da će se ovaj neobičan događaj još dugo prepričavati i biti tema rasprave među građanima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -