Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiSvijetTragedija u Australiji: Troje djece poginulo u požaru, policija istražuje slučaj kao...

Tragedija u Australiji: Troje djece poginulo u požaru, policija istražuje slučaj kao ubistvo

Troje djece, uključujući bebu od 10 mjeseci, tragično je poginulo u požaru koji je izbio rano jutros u jednoj kući nedaleko od Sidneja. Australijska policija trenutno istražuje ovaj slučaj kao ubistvo, prema navodima lokalnih medija.

Hitne službe su brzo reagirale na poziv oko 1 sat poslije ponoći, kada su stigle na imanje u Lalor Parku, udaljenom oko 35 kilometara zapadno od centra Sidneja, saopštila je policija. Dvojici dječaka, starosti dvije i četiri godine, hitna medicinska pomoć je pružena na licu mjesta, ali nažalost, oni su preminuli nedugo nakon prijema u bolnicu.

Nakon što je vatra ugašena, pronađeno je tijelo desetomjesečne djevojčice, potvrdila je policija. Preostalo četvoro djece, uzrasta od šest do 11 godina, i njihova majka su u stabilnom stanju u bolnici, ali su zadobili povrede uslijed udisanja toksičnog dima.

Policija je uhapsila muškarca starosti 28 godina koji je ometao napore policije da uđe na imanje. On je odveden u bolnicu pod policijskim nadzorom, a inspektori odjeljenja za ubistva preuzeli su istragu. “Trenutno se čini da je 28-godišnji muškarac odgovoran za ovo višestruko ubistvo”, izjavio je glasnogovornik policije Deni Doerti.

Ova tragedija je potresla zajednicu u Australiji, a javnost je u šoku zbog ovakvog stravičnog događaja. Prolazi kroz period tuge i sućuti prema porodici koja je doživjela ovoliki gubitak.

Istraga je u toku, a detalji iza ovog tragičnog slučaja tek će biti otkriveni kako policija bude napredovala u svom radu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -